top of page
SARAH-and-housemates-architecten-coach.jpg

Ik ben Sarah-Juliet

Ik wil jou leren je architectuurzaak succesvol te maken door mijn architectuur-businessskills met jou te delen via 1-1 coaching en online cursussen.

Ik zie zoveel getalenteerde architecten hun creatieve sparkle verliezen doordat ze al hun tijd en energie blijven inruilen voor een veel te laag ereloon.

Het lijkt een algemeen aanvaarde regel dat architecten nu eenmaal hard moeten werken om weinig te verdienen.

Ik weet ondertussen dat het anders kan.

HOW IT STARTED

In 2005 behaalde ik mijn Master in de Architectuur en werkte ik als zelfstandige in een 5-tal architectenbureau’s.

Ik was ervan overtuigd dat ik zoveel mogelijk moest leren van ervaren architecten en dat ik vervolgens met die kennis mijn eigen architectuurzaak kon opbouwen.

HOW IT WAS GOING

Ik waagde de sprong naar mijn eigen architectuurzaak. Het begin van een heel avontuur.

Ik kocht en verbouwde een huis tot mijn kantoor, ik koos voor een opvallende merknaam SARAH and housemates, ik liet een website maken, op social media verscheen ik op video, ik stond op een fancy beurs, ook een E-book download met een mailinglijst bracht ik op de wereld  (op een moment dat nog nooit niemand van een E-book gehoord had),…

Sarah and housemates in de markt zetten was me in iedere geval gelukt.

HOW I FAILED

Klanten dienden zich aan en al snel was ik druk druk druk...Je weet wel: overwhelmed door alles wat er op me af kwam. Nog zoveel dingen die ik moest leren.

Ik besloot te gaan netwerken in de bouw- en vastgoedsector…echter vond ik nergens de antwoorden op de vragen waar ik mee zat. Het voelde voor mij aan als een aparte wereld waarin het ieder voor zich is. Nogal eenzaam.

HOW IT HAPPY ENDED

Als doorzetter ontdekte ik trajecten in businesscoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Door te investeren in mijn mindset en mezelf nieuwe skills aan te leren, slaagde ik erin een succesvolle architectuurzaak uit te bouwen.

Mijn architectuurexpertise bestaat ondertussen uit 17 jaar ervaring in de bouw, meer dan 125 bouwdossiers voor klanten en meer dan 10 vastgoedtransacties in het bouwen en verbouwen van eigen vastgoedprojecten.

Hoe mijn verhaal jou kan helpen

Ik ben fier op mezelf dat ik deze weg heb afgelegd. Ik ben zo blij met alle ervaringen en skills die ik nu op zak heb.

En ik gun het jou - uit het diepste van mijn hart - dit ook te bereiken.

Ook jij kan een succesvolle architectuurzaak hebben zonder je naar een burn-out te werken. En zelfs via een veel snellere weg.

Ik wil jou helpen met alle kennis, advies & steun waar ik destijds zo hard naar op zoek was.

Ontdek hoe ik jou kan helpen.

Things I love & who I am

LOVE Ik hou van liefde, love in its purest form.

BEAUTIFUL THINGS Ik hou van mooie dingen, zowel uiterlijk als innerlijk. It must be beautiful, beauty full, full of beauty.

LUXURY 'Luxury is a state of mind', maar voor mij mogen openhaarden, kaarsen, Chanel, French Champagne, aardbeien, oesters, … niet ontbreken.

A perfect evening? Een diner bij kaarslicht and a touch of luxury. In combinatie met een diepgaand gesprek over het leven.

 

GROWTH, ON ALL LEVELS! Zelfontwikkeling, business, investeren en beleggen, spiritualiteit … Ik vind het allemaal om ter belangrijkst en breng dan ook veel tijd door door hier podcasts over te beluisteren, boeken over te lezen, online cursussen over te volgen, etc.

TRAVEL is my middle name. En wat hou ik van een top hotelservice. Ik kan me helemaal verliezen in the beauty van een wereldstad met prachtige historische architectuur. Internationaal mensen leren kennen, me laten inspireren door wat allemaal mogelijk is in deze wereld.

Beautiful!

​​​

bottom of page